Метал і бізнес

Автор: Vitalii KapliaДата: 30/05/2018

Компанія STALONE надійний помічник і партнер. Однією з наших переваг ми вважаємо комплексний підхід. Вам не треба шукати кілька компаній і підрядників, всі завдання, пов’язані з металом, ми готові виконати для вас.

Якщо в вас є геніальна ідея, ви готові створити свій унікальний магазин, кафе, бар або ресторан, і ви віддаєте перевагу стиль “лофт” або “хай тек”, то STALONE – оптимальний вибір підрядника.

Ми зможемо створити для вас всі необхідні конструкції і декоративні елементи в єдиному стилі і єдиному екземплярі, адже унікальність зумовлює успіх. У нас ви зможете замовити:

– меблі з металу (столи, стільці, барні стійки, лавки, торгове обладнання, каркаси для одягу);

– всілякі елементи декору (картини, обшивку для колон, обшивку для стін, екрани і кошики для кондиціонерів, вертикальні решітки, радіаторні решітки, карнизи і козирки);

– елементи реклами (вивіски, білборди).

Таким чином, працюючи з компанією STALONE ви отримуєте комплексне обслуговування, гарантію якості, унікальне дизайнерське рішення, надійні і міцні вироби з металу, вироблені на сучасно обладнанні.

Весь спектр наших можливостей і пропозицій дуже широкий. Найголовніше, що компанією STALONE вітає складні і оригінальні завдання і завжди готова до їх виконання. Ми знайдемо оптимальне рішення для кожної задачі і створимо справді унікальні вироби для вашого бізнесу.