Метал і сучасний дизайн

Автор: Vitalii KapliaДата: 30/05/2018

Сучасний світ віддає перевагу міцності та стилю. Той, кому здається, що метал не найвдаліший вибір для декорування приміщення — не в тренді. Компанія STALONE пропонує масу варіантів декорування приміщень з використанням, наприклад, листів перфорованого металу.

Інтер’єри в стилі “лофт” або “хай тек” неможливі без металевих елементів. Кращі дизайнери світу пішли в цьому напрямку дуже далеко, вони створюють високохудожні шедеври з матеріалів, які, чомусь, вважаються суто промисловими. Підтримуючи і розвиваючи світовий тренд, компанія STALONE готова запропонувати і своє дизайнерське рішення, і виконати роботу за проектом замовника.

Головною нашою перевагою в цьому відношенні є широкий спектр інструментів реалізації завдання.

Якщо інтер’єр розрахований на елементи з металу нестандартної геометричної форми, то виконуючи це завдання, ми запропонуємо вам технології лазерного різання металу або, навіть, плазмового різання. І зможемо гарантувати, в разі їх застосування, точну відповідність готових металевих виробів їх заданим параметрам.

Якщо ж вас цікавлять декоративні панелі або решітки, ми зможемо застосувати технологію перфорування металу і створити візерунок на поверхні матеріалу.

Важливі і складні елементи дизайну, такі як сходи або мангали, компанія STALONE також виробляє, з урахуванням всіх вимог і побажань. У довгому списку наших виробів з металу ви знайдете всі необхідні елементи для унікального, стильного, сучасного і надійного дизайну, а наші технології не будуть обмежувати вашу фантазію.