Гармонія металу

Автор: Vitalii KapliaДата: 10/10/2018

Головними культурними трендами сучасності є міцність і практичність. Саме ці віяння і роблять металовироби популярними і модними. Сучасний інтер’єр просто не можна уявити без металевих акцентів, які не тільки створюють затишок, але й несуть практичну цінність.

Компанія Stalone виробляє найширший спектр металовиробів, які застосовуються не тільки в промисловості, але і в дизайні. Наприклад, квартиру або будинок, оформлені в лаконічному стилі, можуть прикрасити різноманітні металеві стільці. Оскільки металу можна надати будь яку форму, то зараз дуже популярні багатокутні стільці з прозорими пластиковими сидіннями, до яких дуже пасуватиме журнальний столик тієї ж форми, але тільки зі скляною стільницею.

В інтер’єрі з використанням металу логічно і доречно можуть бути використані цілком функціональні і необхідні елементи. При цьому, вони будуть виглядати не як вимушений захід, а як оригінальність і стиль. Такими елементами можуть бути всілякі перфоровані панелі, рамки для картин, карнизи і, навіть, елементи металевої обшивки стін.

Найширшим застосуванням виробів з металу характеризуються інтер’єри в стилі лофт. Прийшовши до нас з промислових районів Манхеттена, цей стиль оснований на відкритому просторі (без перегородок), великих вікнах та декорі з застосуванням металу. Дуже добре підходить для оформлення кафе, ресторанів, коворкінгом і арт-просторів.

З металовиробами від компанії Stalone ваш інтер’єр буде і унікальними, і функціональним, і практичним. Крім того, ми гарантуємо високу якість, дотримання строків і врахування побажань наших клієнтів.