Де застосовують технологію порошкового фарбування?

Автор: Vitalii KapliaДата: 10/10/2018

За останні кілька років технологія порошкового фарбування отримала неймовірну популярність і стала застосовуватися в багатьох сферах. Загальний світовий попит на цю технологію становить мільярди доларів, і з кожним роком цей показник тільки росте. Давайте зупинимося детальніше на сферах застосування порошкового фарбування і на причинах популярності цієї технології.

У будинку і офісі

Приклади вдалого використання технології порошкового фарбування металу кожен споживач може побачити у себе вдома, велика кількість побутових приладів в даний час фарбуються саме з використанням цієї технології. Пральні машини, холодильники і кондиціонери – ось неповний список таких побутових приладів. Секрет успіху технології порошкового фарбування в сфері виробництва побутової техніки простий: ідеально гладка поверхня і широке розмаїття кольорів і відтінків.

У транспорті

Ще однією сферою, яку підкорило порошкове фарбування, безумовно, є автомобілебудування. В даному секторі переваги порошкового фарбування навіть більш переконливі, ніж у побутовій техніці. Справа в тому, що завдяки порошковому фарбуванню антикорозійні властивості металу сильно зростають, матеріал здатний витримати перепади температур від -50 до +130 градусів, що саме по собі вражає уяву. До того ж, сам шар фарби лягає рівномірно і висихає дуже швидко, а гарантійний термін фарбування становить 20 років.

Компанія Stalone надає широкий спектр послуг, в тому числі використовує передову технологію порошкового фарбування металу з гарантією якості.