Лазерне різання міді

Автор: Vitalii KapliaДата: 22/10/2018

Робота з міддю вимагає високої точності і великого професіоналізму. Фахівці компанії Stalone володіють достатніми навичками для виконання цих робіт. Розглянемо детальніше, в чому ж складність такого матеріалу, як мідь.

Перша і найважливіша складність міді, як матеріалу, полягає в тому, що вона є досить м’яким металом. З цієї причини обробка міді механічним способом сильно ускладнюється і практично не може дати бажаного результату.

Роботи над тонкими деталями з міді при механічній обробці супроводжується деформацією сусідньої з краєм області, тому різання міді слід проводити за технологією лазерного різання. Це пов’язано з тим, що лазер налаштовується дуже точно і тонко, тому сусідні з розрізом області не піддаються впливу.

Отже, механічне різання міді характеризується високим ступенем деформації, в той же час лазер не стикається з міддю і не піддає нагріванню сусідні з розрізом зони, тому край виходить більш рівним і точним, а це дає можливість створення більш точних і дрібних деталей і заготовок.

Переваги лазерного різання міді: точне дотримання заданих параметрів заготовки; висока швидкість виконання робіт; можливість швидко змінити параметри в разі зміни потреб замовника; висока якість зрізів.