Секрет популярності перфорованого металу

Автор: Vitalii KapliaДата: 10/10/2018

Листи перфорованого металу широко застосовуються у всіх галузях і навіть в дизайні. Споживачі так звикли до них, що вже навіть не помічають. Перфорований метал оточує нас усюди: на вокзалах і аеропортах, в офісах і кафетеріях, вдома і на дачі. Так в чому ж секрет успіху і популярності цих конструкцій?

Перфорація металу має цілий ряд істотних переваг, ця технологія вигідна і з технологічної, і з економічної точок зору.

По-перше: листи перфорованого металу мають високі показники міцності. І, в той же час, сама конструкція є більш полегшеною, ніж у випадку використання суцільних листів металу, без отворів.

По-друге: з першої переваги логічно випливає наступна – перфорація дозволяє істотно економити матеріал. Важливий аспект економії металу це те, що вона не позначається негативно на якості готової конструкції.

По-третє: перфоровані металеві вироби дуже елегантно і красиво виглядають, що робить їх універсальним дизайнерським рішенням. Полегшені і міцні, практичні і легкі – листи перфорованого металу можуть бути, як яскравим акцентом в дизайнерському рішенні, так і непомітним функціональним елементом.

По-четверте: простір варіантів перфорованих металевих виробів величезний. Адже, практично, не існує обмежень по матеріалу, діаметру і формі отворів.

Таким чином, технологія перфорації металу допомагає і у вирішенні складних конструкторських завдань на виробництвах, і в побуті, коли необхідно втілити оригінальний дизайнерський задум в життя.

Компанія Stalone виконує широкий спектр послуг, в тому числі і з перфорації металу, гарантує високу якість, точність і надійність виконання будь-яких робіт.