Що за матеріал титан?

Автор: shatolamatДата: 22/05/2019

Кожна людина, яка хоч щось чула про метали, однозначно скаже, що титан – це в першу чергу дуже міцний матеріал. Але це далеко не всі характеристики, які слід враховувати при роботі з титаном. Як і у будь-якого іншого матеріалу, у титану є свої важливі переваги, і свої суттєві недоліки. Компанія Stalone в своїй роботі враховує всі фактори матеріалу.

По-перше: фахівці нашої компанії враховують унікальність титану. Справа в тому, що у матеріалів групи парамагнітних металів при нагріванні втрачається магнітна сприйнятливість. Але з титаном ситуація інакша – він навпаки набуває магнітну сприйнятливість зі збільшенням температури.

По-друге: існує два види титану. Перший – низькотемпературний, який сприйнятливий до нагрівання; другий – високотемпературний, який залишається стійким до нагрівання.

Таким чином, за показниками теплоємності і щільності, титан є проміжним матеріалом між алюмінієм і залізом. Механічна ж міцності титану, дійсно дуже висока: в два рази більше, ніж у заліза і в шість разів вище, ніж у алюмінію. Продовжуючи порівняння титану з іншими матеріалами, слід також враховувати, що теплопровідність титану в чотири рази менше, ніж у заліза і в тринадцять разів менше, ніж у алюмінію.

Важливо розуміти, що немає ні хороших, ні поганих матеріалів, але є ті, які більше підходять до реалізації певного завдання і ті, які є невдалим вибором для певного виду завдань. Компанія Stalone гарантує високу якість виконання робіт з різними матеріалами.