Виконання креслень

Автор: shatolamatДата: 24/05/2019

Важливість планування у виконанні будь-яких задач складно переоцінити. Саме через це компанія Stalone не приступає до виконання завдання, поки не будуть виконані підготовчі роботи. Однією з наших послуг є створення проектної документації та кресленнь.

По-перше: перевірка вже готових документів. Стараючись гарантувати високу якість продукції, розуміючи, які проблеми можуть виникнути через незначні навіть помилки в кресленнях, ми перевіряємо креслення замовників. Професіонали нашої компанії визначають параметри майбутньої заготовки, тип матеріалу та коефіцієнти для роботи з ним. Таким чином, перевірка якості готової продукції проводиться на нашому підприємстві двічі.

По-друге: власне виконання креслень під заготовки. Звернувшись до нас з замовленням, ви можете надіслати нашим інженерам приклад, необхідної вам заготовки або конструкції – фото практично будь-якого розміру. Далі наші спеціалісти проектують цю заготовку, роблять креслення та 3D-моделі, а після затвердження відправляють заготовку в роботу.

Компанія Stalone виконує повний цикл робіт, пов’язаних з виробництвом металопродукції: від проектування до фарбування готової продукції та її монтування. Ми гарантуємо не просто високу якість, але й точність, яка так важлива в роботі з металом.