Двутаври, швелера і вуголки

Автор: shatolamatДата: 19/06/2019

Компанія Stalone виробляє велику кількість самих різних деталей з металу, ми готові втілити в життя будь-яку, навіть саму сміливу ідею. Але є ряд виробів з металу, які користуються великою популярністю і є типовими.

Існує три основних види виробів з металу, всі вони побічно пов’язані з алфавітом, так як схожість їх форми з тими чи іншими буквами і є основною відмінною рисою.

Кожен, хто хоч раз робив ремонт або просто спостерігав за ремонтними роботами, бачив вуголки. Сама назва цього металевого профілю говорить за себе, за формою вуголок дуже нагадує букву «Г». У літературі найчастіше зустрічається порівняння форми вуголка з латинською літерою «L», втім, буква на форму не впливає. Досить часто металеві вуголки використовуються в меблевій галузі та будівництві.

У тій же будівельній галузі і досить часто в автомобільній промисловості використовується металевий профіль «П-образної» форми, який називається швелер. За способом виробництва швелера діляться на чотири типи: гарячекатані, спеціальні, гнуті рівнополочні і гнуті нерівнополочні.

Металевий профіль із загадковою назвою «двотавр» за своєю формою нагадує букву «Н», рідше зустрічаються двутаври, які нагадую собою букву «Т». Назва походить від латинського слова, яке в перекладі значить «бик», оскільки форма двотавру при деяких зусиллях фантазії нагадує роги бика.

Компанія Stalone пропонує широкий вибір деталей з металу і металовиробів високої якості за доступними цінами.