Від ідеї до втілення

Автор: shatolamatДата: 03/06/2019

Кожен раз, коли на промисловому ринку укладаються угоди, потенційним партнерам треба добре знати не тільки репутацію, а й можливості підрядників. Саме тому ми вирішили коротко розповісти про деякі особливості роботи з нами.

Найскладніші роботи з металом, як правило, полягають не в тому, щоб якісно виконати розкроювання деталі і навіть не у виконанні високоточних розрізів. Найскладніше виконати роботу тоді, коли є ідея, але немає креслень.

Для компанії Stalone в цьому питанні немає проблем, ми навіть любимо такі непрості випадки. До нас можна звернутися з ідей у ​​вигляді рисунка на аркуші паперу або у вигляді приблизної картинки, завантаженої з мережі. Далі ми розробимо проект, який буде містити не тільки технічні характеристики, але і буде продуманим з точки зору дизайну.

Ми виконуємо роботи і при наявності проектної документації, і в разі її відсутності. Фахівці компанії Stalone можуть порекомендувати оптимальний матеріал, вибрати правильну технологію виробництва, порахувати економічну доцільність, втілити ідею в життя.Однією з найголовніших наших переваг є багатозадачність і гнучкість у вирішенні завдань будь-якої складності.