Перспективний Лофт – меблі з металу

Автор: shatolamatДата: 26/06/2019

Все зазнає змін, в тому числі і дизайн. Якщо раніше в інтер’єрі цінувалася вигадлива розкіш, то зараз настає час функціональних  і лаконічних меблів. Кращим матеріалом для виробництва багатофункціональних, зручних та міцних меблів є саме метал. Адже він забезпечує міцність, і здатний прийняти будь-яку форму, прекрасно вписуючись в будь-який простір.

Самим передовим в плані використання металевих меблів є напрямок Лофт. Його принципи максимально прості: більше простору і більше повітря. Інтерв’юери в стилі лофт «не люблять» стін, зонування приміщення часто роблять за допомогою металевих полиць, які не мають стінок. А «любить» лофт різні сходи, які теж виробляються з металу, іноді з дерев’яними сходинками, а іноді і з металевими. Крім того, в інтер’єрах цього стилю часто використовуються мобільні перегородки або ширми, на металевому каркасі.

В умовах нестачі простору в маленьких квартирах саме лофт може створити видимість вільного простору і «легкості». Тому компанія Stalone рекомендує придивитися до модних напрямів в дизайні і гарантує виробництво металевих меблів і виробів з металу високого рівня якості.