Творчість і метал

Автор: shatolamatДата: 26/07/2019

У це складно повірити, але в роботі компанії Stalone є простір для творчості. Іноді ми отримуємо нестандартні замовлення, які часто виглядають як начерки на аркуші паперу. Логічно, що проходити шлях від ідеї в її первозданному вигляді до готового виробу треба не без креативу. Команда професіоналів Stalone виконує свою роботу з азартом і натхненням.

Але ми не єдині, кого надихає метал. За останній час з’явилася велика кількість модних і популярних художників, які звернули свою увагу на метал і зробили його основою свого мистецтва.

Надихаючий приклад людини, яка вдихнув життя в уже віджилий метал, – це скульптор Джон Лопес. Справа в тому, що американець раптово отримав спадок від тітки – ранчо; і був вельми здивований том, як багато металобрухту йому дісталося. Замість того, щоб позбутися від мотлоху, Лопес почав створювати з нього різноманітні скульптури: биків, коней, носорогів і навіть динозаврів, часто в натуральну величину. Приклад Джона Лопеса доводить, що робота з металом теж вимагає натхнення.

Якщо ви шукаєте компанію, яка допоможе вам втілити нестандартні ідеї в життя; якщо вас надихає метал і ви вважаєте його відмінним вибором для оригінального дизайну, то ваш кращий вибір – саме ми!