Листогиб – необхідний «гаджет» для роботи з металом

Автор: shatolamatДата: 02/08/2019

Компанія Stalone надає послуги з гнуття металу, і гарантує високу якість виконання робіт. Для того щоб краще розуміти суть технології, слід знати кілька важливих аспектів роботи з листогибом.

Операції з гнуття металу проводитися на листозгинальних верстатах, сама операція називається холодним гнуттям, так як матеріали при виконанні цих операцій не нагріваються. Існує три основних види верстатів для гнуття металу.

До першого виду належать ручні верстати для згинання металу, їх перевагою є компактність і можливість здійснювати операції на території замовника, якщо в цьому є необхідність.

До другого виду відносяться електромеханічні верстати, які дозволяю робити згинання металу автоматизовано. Але, на відміну від ручних верстатів, вони досить великі за розміром і не можуть бути транспортовані.

До третього виду відносяться електромагнітні листогиби, їх основна перевага в тому, що фіксація листа на них відбувається із застосуванням магніту. Ця особливість дозволяє проводити операції з гнуття металу будь-якої складності, і отримувати на виході заготівки будь-якої форми.

Разом з листогинами (крім ручних) використовується ще й верстат ЧПУ, який дозволяє програмувати необхідні параметри.