Надихаючий приклад металоконструкції

Автор: shatolamatДата: 19/08/2019

Працюючи на українському ринку металовиробів та надання послуг по роботі з металом, компанія Stalone не може не знати деякі особливості тих конструкцій, які створювалися в Україні та здивували весь світ.

Найдовший міст в Європі (на свій час), який був створений із застосуванням новітньої і унікальної технології зварювання, з’єднує лівий і правий береги Києва. Довжина моста складає 1543 метрів, а його будівництво стало можливим завдяки винаходу Євгена Патона – автоматичному зварюванню. Під час зведення мосту робочі виконали зварювальні роботи загальною довго в 10 668 метрів. Вага металоконструкції становить близько 10 тонн, при виробництві використовувалися балки двотавр, довжиною в 58 метрів.

Важливо відзначити, що один з основних Київських мостів був запущений в експлуатацію в 1953 році і з тих пір жодного разу не проводився капітальний ремонт, що, безумовно, свідчить на користь неймовірної якості металоконструкції.

Компанія Stalone розуміє, що такі приклади накладають велику відповідальність і надихають працювати ще більш якісно. Ми надаємо послуги зі зварювання металу, орієнтуючись на кращих і гарантуємо уважний і дуже відповідальний підхід до виконання кожного замовлення.