Переваги гільйотиної рубки металу

Автор: shatolamatДата: 06/09/2019

Операції з металом можуть вимагати, як неймовірної точності, так і великої сили. Ще кілька десятків років тому працювати з металом було набагато складніше – багато ручної праці. Але технології сьогодні дозволяють замінити ручну працю механічною, напевно, наочніше всього ця тенденція помітна в операціях по рубці металу. З появою на виробництвах такого механізму для рубки металу, як гільйотина, технологія набула ряд істотних переваг.

По-перше: рубка металу за допомогою гільйотини дозволяє значно збільшити швидкість надання послуги, так як процес може бути безперервним.

По-друге: мінімізація витрат і відразу за двома напрямками: безвідходність виробництва та низька вартістю послуги за рахунок механізації праці.

По-третє: відсутність нагріву, що дозволяє зберегти всі властивості металу.

Що ж стосується самого обладнання, то ринок зараз пропонує проводити послуги по рубці металу із застосуванням різноманітних видів гільйотин: ручних, пневматичних, гідравлічних і електромеханічних. Вибір того чи іншого обладнання обумовлений розміром партії, а так же товщиною металу, який треба порубати.

Компанія Stalone гарантує якісні послуги по рубці металу з урахуванням всіх вимог замовника і технічних параметрів.