Застосування хрому

Автор: shatolamatДата: 09/09/2019

На нашому сайті ви знайдете статті, які присвячені перевагам і недолікам такого матеріалу, як хром. А в цьому матеріалі фахівці компанії Stalone розкажуть про те, наскільки хром варіативний з точки зору застосування.

Крім того, що хром досить часто використовують в якості додаткового компонента сплаву, щоб таким чином підвищити корозійну стійкість сплаву (наприклад: нержавіюча сталь), хром застосовується ще в ряді дуже несподіваних виробництв.

Так, хром застосовують в якості покриття для вже готових металовиробів, все з тією ж антикорозійного метою. Метод нанесення незначного шару хрому на деталь називається гальвонювання.

Як стабілізатор і консервант хром використовують в шкіряному виробництві і при роботі з деревом. А жінкам особливо припаде до смаку те, що хром – незамінний компонент у виробництві штучних рубінів.

Деякі області, в яких раніше використовували хром, вже втратили свою актуальність: виробництво фарби на основі жовтого пігменту, видобутого з хрому або виробництво магнітних стрічок для відеокасет.

Професіонали компанії Stalone знають про металах все або майже все і готові проконсультувати клієнтів по найнесподіваніших запитаннях.