Цікаві факти: лазерна різка металу

Автор: shatolamatДата: 07/11/2019

Компанія Stalone надає послуги з лазерного різання металу і знає про цю технологи все. Кілька цікавих фактів про технологію лазерного різання металу ми підготували для вас в цій статті.

Лазерне різання стало можливою завдяки фізику Теодору Майні, який першим побудував лазер в другій половині минулого століття.

Технологія лазерного різання побудована на застосуванні, так званого, активного середовища. У більшості випадків, цим активним середовищем є звичайний СО2.

Технологія лазерного різання металу – замкнута система, так як для виробництва лазерних верстатів потрібні все ті ж лазерні верстати.

Найскладнішим у роботі матеріалом є нержавіюча сталь, технологія лазерного різання дозволяє ефективно працювати і з нею також.

Лазерне різання особливо ефективне в тих випадках, коли потрібно розрізати метал за специфічним (геометрично неправильному) контуру.

Найбільша точність лазерного різання металу забезпечується в тих випадках, коли треба працювати з листами металу товщиною не більше, ніж в 20 мм.

Компанія Stalone гарантує високоякісне і високоточне виконання операцій з лазерного різання металу, і точне дотримання термінів.