Виготовлення креслень

Автор: shatolamatДата: 05/12/2019

Досить часто у наших клієнтів виникають сміливі ідеї або ж потреба у виготовленні нестандартних деталей, металовиробів або металоконструкцій. Фахівці компанії Stalone готові допомогти в реалізації найсміливіших і складних завдань.

Хотілося б акцентувати увагу на двох дуже важливих аспектах нашої роботи. По-перше: наша компанія має високу технологічну оснащеність, практично всі види робіт пов’язані з металом ми можемо провести і гарантувати високу якість і точність. По-друге: наші співробітники можуть допомогу не тільки в перевірці вже існуючих креслень, а й в підготовці повного пакету документів і зробити креслення.

Наші фахівці можуть підготувати креслення на основі вашої розповіді, самого примітивного малюнка або картинки будь-якої якості, взятої з Мережі. При цьому, в підготовці креслень ми відразу будемо враховувати необхідні параметри (матеріал, спосіб виробництва і так далі). Таким чином, на вході у клієнта є ідея, а на виході готовий металовиріб, що відповідає всім вимогам і параметрам.

Тому, якщо ви хочете найповніше, комплексне, професійне обслуговування, з дотриманням термінів і гарантіями якості, то кращий ваш вибір – це компанія Stalone, адже ми знаємо про метал все або майже все.