Переваги різання металу стрічковою пилкою

Автор: shatolamatДата: 02/12/2019

Компанія Stalone надає широкий спектр різноманітних послуг по роботі з металами, в тому числі: плазмове різання металу, лазерне різання металу і різання металу стрічковою пилкою. У цьому матеріалі ми хочемо розповісти про переваги різання металу стрічковою пилкою.

Почнемо з того, що стрічкова пила потрібна для роботи з такими видами металовиробів, як швелера, двотаври або вуголки, але найчастіше стрічкову пилку застосовуються в роботі з трубами.

Побудова верстата стрічкової пилки досить проста і зрозуміла, напевно, кожному: сталева стрічка з зазублинами, яка замкнута в ланцюг, виконує роль ріжучого елемента, а на спеціальному столі фіксується заготовка, яку треба обробити.

Перша перевага використання стрічкової пилки полягає в тому, що технологія дозволяє дуже швидко і точно виконати навіть великий обсяг робіт.

Друга перевага використання стрічкової пилки полягає в тому, що на сьогоднішній день технологія є високо автоматизованою і дозволяє розширити асортимент – виробляти заготовки будь-якої форми.

Фахівці компанії Stalone готові проконсультувати з найрізноманітніших питань і гарантовано виконати всі необхідні роботи на високому рівні якості і точно в строк.