Крах або унікальна можливість?

Автор: shatolamatДата: 20/02/2020

Світ продовжує лихоманити і в прямому, і в переносному сенсі слів. Коронавірус впевнено підриває світову економіку і, зокрема, металургію.

Сьогодні картина не ринку металу приблизно така: форс-мажорне падіння попиту на китайський металопрокат призвело до загального зниження цін.

Оптимісти – намагатися притримати метал на складах, в надії, що скоро ситуація вирівняється і ціна почне зростати. Песимісти – готуються до світової кризи.

Міністра Індії – Дхармендра Прадхана можна назвати центристом. Він пророкує, що наслідки коронавируса будуть переслідувати ринок металургії найближчі 2-3 роки, як мінімум.

Але чиновник вбачає в цьому не тільки негатив, а й можливість потіснити Китай і відняти у нього частку ринку. Зокрема, він закликає індійських виробників стали збільшувати обсяги виробництва, і ініціював державну програму підтримки.

А в цей час в Україні обсяги виробництва продовжують падати, від державних органів немає ніякої підтримки вітчизняного товаровиробника.

Ситуація нагадує старий анекдот. Двох американських торгових представників взуттєвої фірми відправляють в Африку. Перший телефонує в паніці: «Все пропало, тут всі ходять босоніж!» Другий телефонує в захваті: «Все клас! Величезний потенційний ринок збуту, ви уявляєте, тут всі босі! »

Компанія Stalone – це колектив оптимістів, ми працюємо і будемо робити все, щоб в нашу країну криза минула, а прибуток не обійшов стороною.