Наше партнерство

Автор: shatolamatДата: 27/02/2020

Ми всі хочемо в Європу! Так давайте її побудуємо в Києві!

Компанія Stalone вже почала плідне і, сподіваємося, довгострокове співробітництво з провідним забудовником Києва компанією «Інтеграл-Буд». Наш перший спільний проект – ЖК «Володимирський».

Елітний комплекс в Голосіївському районі – це зручне, красиве житло в стилі art deco. І ми пишаємося тим, що доклали «руку» до дизайнерського рішення цього проекту. Саме наша компанія виконала на замовлення стильні, практичні і просто дуже круті поштові скриньки.

Нержавіюча сталь – прекрасно вписується в інтер’єр практичного, зручного і стильного житла для ділових і сучасних людей.

Співпраця з провідними забудовниками українського ринку – «Інтеграл-Буд» заснована на конструктивному підході до роботи, прозорих договорах, професіоналізмі і швидкому ухваленні рішень.

Зі свого боку, компанія Stalone може запропонувати втілення в життя дизайнерських ідей будь-якої складності. Крім того, ми самі можемо розробити дизайн стильних елементів інтер’єру і навіть меблів. Так, що майбутні мешканці ЖК «Володимирський» можуть сміливо звертатися до нас за унікальними і стильними меблями або елементами оздоблення. Адже в красивому будинку і думки світліше, і ідеї креативніші, і життя щасливіше.