Партнерство всередині Асоціації «Аеропорти України» Цивільної Авіації

Автор: shatolamatДата: 10/02/2020

Компанія Stalone вже досить давно працює на ринку металовиробів і металообробки, нам, безумовно, є чим пишатися. Але нещодавно відбулася подія, яка стала важливим свідченням якості нашої роботи.

Асоціація «Аеропорти України» Цивільної Авіації періодично залучає до роботи і тісної співпраці нових учасників. Але до недавнього часу до складу Асоціації входили тільки ті компанії і виробники, які безпосередньо пов’язані з авіацією. Важливі зміни в політиці організації відбулися відносно недавно, коли саме компанію Stalone залучили до роботи в якості постійного партнера.

Тепер супутні роботи по обробці металу, виробництву металоконструкцій для аеродромів та аеропортів, виробництву металовиробів будемо здійснювати саме ми. Надана довіра нам і нашій продукції, визнання професіоналізму наших працівників і якості нашої продукції є не тільки приємним фактом нашої виробничої біографії, але і важливим свідченням нашої ділової репутації.

Вкотре компанія Stalone підтверджує, що ми – це ваш надійний помічник в області металообробки. Серійне та індивідуальне виробництво металовиробів і металоконструкцій, обробка металу лазерною та пальмовою різкою, порошкове фарбування – все це і багато іншого можна замовити у нас.