Тест на вірус

Автор: shatolamatДата: 17/02/2020

Епідемія нового захворювання – коронавируса – шокуюча історія, яка не залишає байдужою жодну розсудливу ​​людину. Але мало хто розуміє, наскільки глобальна проблема. Коронавірус породив ефект доміно – різні галузі світової економіки падають і процес, схоже, вже не зупинити.

Звичайно, ми співчуваємо всім постраждалим, нас в першу чергу турбує безпека. Але ігнорувати проблеми галузі компанія Stalone теж не може.

Не секрет, що Китай останні десятки років був чи не головним світовим експортером, в тому числі, економіка Китаю підтримувалася і за рахунок експорту металу.

Коронавірус спричинив за собою з одного боку – карантин на багатьох підприємства, а з іншого – транспортні обмеження на експорт товарів з Китаю. У зв’язку з цим ринок металовироби та металообробки лихоманить через дефіцити сировини.

Нещодавно представники сталеливарних компаній звернулися до влади Китаю з проханням послабити логістичні заборони і дозволити експортувати метал. Але це всього лише часткове рішення проблеми, стає очевидним, що монополія Китаю на різних ринках – ризикована історія. Світ потребує диверсифікації ризиків, треба терміново шукати альтернативних постачальників. І не тільки на період епідемії, але підсилювати конкуренцію з Китаєм і надалі.