Використання алюмінієвих конструкцій

Автор: shatolamatДата: 30/03/2020

Компанія Stalone продовжує відстежувати модні тренди в своїй області. І сьогодні поговоримо про застосування алюмінію для створення легких і універсальних конструкцій.

Останнім часом все більше компаній віддає свою перевагу не громіздким конструкціям, які  потребують зварювання, а легким алюмінієвим конструкціям. Їх економічна доцільність доведена – алюмінієві конструкції швидше і простіше збираються, що дозволяє економити і час, і трудовитрати.

Отже, маючи десятки з’єднань і профілів, ви можете створити конструкцію, яка здатна витримати практично будь-яке навантаження. Крім того, така конструкція буде ще і мобільною – в будь-який момент можна змінити її конфігурацію.

Властивості алюмінію, такі як корозійна стійкість і прийнятний зовнішній вигляд без додаткової обробки, роблять алюмінієві конструкції ще й привабливими. Вони можуть гармонійно вписатися в будь-який інтер’єр.

Компанія Stalone надає комплексні послуги з проектування і створення металоконструкцій. Наші фахівці підберуть оптимальну технологію і правильне рішення для кожної окремо взятої задачі і для кожного замовника. Ясна річ, ми гарантуємо якість послуг і продукції, а також дотримання всіх термінів.