Ксиланове покриття деталей

Автор: shatolamatДата: 27/03/2020

Компанія Stalone продовжує відстежувати нові технології на ринку і працювати над підвищенням якості своєї продукції.

Сьогодні на ринку представлена ​​досить широка лінійка фторполімерних покриттів, які використовуються для підвищення корозійної стійкості виробів і зниження їх зносу. Одним з видів таких фторполімерних покриттів є ксилан.

Багато споживачів вважають, що ксиланове покриття придатне тільки для обробки посуду і надання йому антипригарних властивостей. Однак, практично, з першого моменту своєї появи ксиланове покриття використовувалося для обробки дуже широкого спектру виробів.

Ксиланове покриття значно підвищує корозійну стійкість металовиробів і деталей, і може ефективно «працювати» в великому діапазоні температур. Тому сьогодні спектр застосування ксиланового покриття значно збільшився.

Ксиланове покриття застосовується для обробки деталей і кріплень, в автомобільній і авіаційній галузях. А також для покриття високотехнологічних і медичних інструментів.

Важливо також відзначити, що ксилан придатний для використання і тоді, коли мова йде про металеві вироби, і тоді, коли мова йде про такі матеріалах, як пластик, дерево і навіть кераміка.