Виробництво елементів для облицювання фасадів

Автор: shatolamatДата: 06/03/2020

Компанія Stalone розвивається і постійно розширює горизонти. На українському ринку ми вже створили собі репутацію надійного постачальника і виробника. Але світ глобалізується, можливо, навіть більшими темпами, ніж здається. Тому розширення спектра послуг і географії співробітництва – ось головна запорука успіху будь-якої компанії.

Розуміючи це, ми почали співпрацю з українською компанією, чия діяльність спрямована на європейські ринки. Наш новий партнер – компанія EVB ( «Евровікнабуд»), яка ось уже більше 20 років займається склінням фасадів по всьому світу.

На сьогоднішній момент компанії Stalone і EVB спільно працюють над реалізацією проекту по склінню фасадів житлових будинків в місті Ньюкасл. Зокрема, наша компанія займається виробництвом елементів облицювання фасадів житлових будинків. Це завдання виявилося цікавим кейсом для нас, і  вкотре довело, що компанія Stalone здатна задовольнити будь-які вимоги замовника.

Тісна та результативна співпраця, дає нам всі підстави вважати, що в майбутньому компанія Stalone ставатиме все більш і більш популярною на європейських ринках. Кожен день ми працюємо над тим, щоб найбільш якісно виконувати свою роботу, а також розвиватися і тим самим, підтримувати не тільки свій, а й національний статус.