Співпраця з компанією «Ковальська»

Автор: shatolamatДата: 10/03/2020

Компанія Stalone набуває все нових і нових надійних партнерів. У 2020 році нашим новим партнером стала компанія «Ковальська», яка працює на ринку будівництва ось уже 60 років!

Зростаючи, компанія «Ковальська» вирішила створити цілу мережу міні заводів по всій країні. І, звичайно ж, реалізація масштабного будівництва і облаштування нових заводів вимагає надійних підрядників. Саме в якості одного з підрядників ми виробляємо промислове обладнання, в яке буде вмонтована автоматика.

Співпраця з гігантом в своєму сегменті – компанією «Ковальська» – для нас великий крок і додаткові можливості зростання. У планах нашої компанії зараз розширення виробничих потужностей, покупка нового устаткування і розширення нашої сфери діяльності.

Приєднуйтесь до нас, адже ми вже надаємо досить широкий спектр послуг: лазерна різка металу, плазмова різка металу, згинання металу, зварювання, порошкове фарбування, розкроювання листового металу, виробництво металоконструкцій і металовиробів, а також виготовлення меблів з металу. У нас ви отримаєте високу якість, оптимальні ціни, при дотриманні тримінгу, адже Stalone – ваш надійний помічник в області металообробки!