Бізнес підтримує бізнес

Автор: shatolamatДата: 29/06/2020

Розмови навколо пандемії коронавируса потроху вщухають, світ і бізнес намагається відновлюватися після нищівного удару. Однак фахівці вважають, що це тимчасове затишшя, а до остаточної перемоги над вірусом ще далеко.

Компанія Stalone стежить за новинами в своїй області і намагається бути максимально корисною в цей непростий час. Нас надихнув приклад компанії IMI, яка включилася у вирішення проблем санітарії та розробила спеціальний пристрій, за допомогою якого можна відкрити двері, не торкаючись ручки.

Це елегантне рішення являє собою свого роду педаль, на яку можна натиснути ногою і двері відкриються. Для дверей з засувками компанія розробила спеціальні магнітні скоби, які також дозволяють мінімізувати контакт людини з різними поверхнями.

Винаходи компанії можуть з успіхом використовуватися в громадських місцях, в офісах і торгових центрах і забезпечувати додаткову безпеку для здоров’я людей.

Таке рішення виглядає і дуже простим, і результативним. Але надихає не тільки ідея і виробництво, а й благодійна сторона справи. Компанія IMI повідомляє, що весь прибуток, від такого потрібного зараз винаходу, буде передана на благодійність — на підтримку бізнесів, які дуже постраждали від пандемії і карантину.