Виробництво стелажів

Автор: shatolamatДата: 22/06/2020

Компанія Stalone займається виробництвом металовиробів, в тому числі — виготовлянням стелажів різного призначення на замовлення і будь-якої конфігурації.

Конструкцію стелажів можна розділити на окремі елементи: стійки стелажні, задня стінка, тримачі для полиць, самі полиці, ніжки та інше. Перш, ніж замовляти виготовлення стелажів, потрібно твердо визначитися з майбутнім використанням цих елементів інтер’єру.

Так звані архівні стелажі використовуються для зберігання архівів, різних документів або книг. Їх конструкція відрізняється тим, що вони відкриті з двох сторін, а для більшої міцності використовуються металеві скоби, якими стелажі кріпляться до підлоги і стелі.

Офісні стелажі використовуються не тільки для облаштування робочого місця, а й для зонування приміщення. Тому в їх виробництві має значення не тільки міцність і функціональність, а й дизайн.

Стелажі складські характеризуються найбільшою міцністю, так як призначені для зберігання різних товарів. Для підвищення міцності в виробництві складських стелажів часто використовуються сталеві профілі.

Побутові стелажі – не варто думати, що стелажі можуть використовуватися тільки на підприємствах і в установах. Останнім часом вони часто використовуються і в оформленні квартир, так як відмінно зонують простір і підходять для зберігання різних речей.