Металовироби: металеві шафи

Автор: shatolamatДата: 15/06/2020

Меблі з металу останнім часом набули популярності – тепер металевий столик може з успіхом використовуватися в інтер’єрі спальні, наприклад. Але є особливий вид меблів з металу, який використовується в певних установах — металеві шафи.

Як правило, металевими шафами обладнані роздягальні спортивних комплексів, шкіл або медичних установ і т.д. При цьому не варто думати, що у всіх випадках використовуються стандартні типові металеві шафи. На сьогодні існує можливість виробництва різних, як по конструкції, так і за зовнішнім виглядом металевих шаф.

Розрізняють такі види металевих шаф:

  • Шафи цільної конструкції

В цьому випадку виріб виготовляється із застосуванням зварювання, на виході замовник отримує готову і зібрану металеву шафу. Слід пам’ятати, що безперечною перевагою такого типу виробів є їх міцність і довгий термін експлуатації, а можливим мінусом — досить велика вагу вироби.

  • Розбірні металеві шафи

Сама назва вже говорить про те, що цей вид металовиробів має величезну перевагу: його можна розібрати і зібрати заново. Дуже добре підходить для офісів і маленьких виробництв, які потенційно можуть переїжджати. Крім того, розбірні металеві шафи ще й мають відносно малу вагу.

  • Модульні металеві шафи

Головною перевагою цього типу виробів є можливість доповнювати ряд шаф в разі потреби.