Виробництво металевих огорож

Автор: shatolamatДата: 11/06/2020

Компанія Stalone працює на ринку металообробки вже багато років і зарекомендувала себе, як надійний партнер в області виробництва металовиробів, в тому числі ми виробляємо металеві огорожі різного призначення.

Металеві огорожі являють собою стовпчики, між якими встановлюються металеві зварні секції. Тут слід звернути особливу увагу на заповнюваність цих секцій. Від того, скільки металу буде використано на виробництво цієї огорожі і від виду цього металу буде багато в чому залежати міцність і корисний термін експлуатації всієї конструкції.

При цьому слід враховувати, що навіть порівняно висока собівартість і ціна такої металевої огорожі будуть виправдана довгим терміном її експлуатації та мінімізацією витрат на підтримання її в належному вигляді.

Як правило, при виготовленні металевих огорож використовується технологія зварювання металу, а також порошкового фарбування, в разі необхідності. Використовуватися такі огорожі можуть для найрізноманітніших об’єктів: від дачі і заміського будинку, до огорожі підприємств і спортивних майданчиків.

Фахівці компанії Stalone можуть виготовити для вас якісні металеві огорожі будь-якого виду і призначення.