Виробництво металевих столів на замовлення

Автор: shatolamatДата: 03/06/2020

Довгий час вважалося, що металеві меблі і, зокрема, металеві столи придатні для використання тільки в виробничих приміщеннях. Однак сучасний дизайн доводить, що металеві столи можуть знайти своє застосування в будь-якому приміщенні і гармонійно вбудуватися в інтер’єр.

Якщо говорити про головні переваги металевих столів, то можна виділити такі:

– тривалий термін експлуатації (метал досить міцний і надійний матеріал);

– міцність і зносостійкість (можна бути впевненим, що металевий стіл тривалий час не втратить ні своїх функціональних, ні своїх естетичних якостей);

– варіативність (сучасний дизайн пропонує величезну кількість різновидів столів з металу, так як на відміну від дерева або каменю, метал зручніше в роботі і йому можна надати будь-яку форму).

До недоліків металевих столів можна віднести наступне:

– вага (в більшості випадків металеві столи дещо масивніші і важчі в порівнянні з аналогічними меблями, виробленими з інших матеріалів);

– гострі кути (для деяких моделей столів характерна химерна форма і наявність досить гострих кутів, цей аспект потрібно враховувати, якщо безпека стоїть для замовника вище, ніж естетизм).

Компанія Stalone виробляє металеві столи на замовлення будь-якої форми, складності, дизайну і призначення. Але в цілому можна виділити наступні основні конфігурації металевих столів:

– столи з металевим каркасом;

– столи з металевою стільницею;

– столи та з металевим каркасом і з металевою стільницею.