Виготовлення сходових огорож

Автор: shatolamatДата: 23/07/2020

Компанія Stalone займається виробництвом виробів з металу і зарекомендувала себе на ринку, як надійний партнер в області металообробки. У цьому матеріалі ми розглянемо питання виготовлення сходових огорож.

Навіщо потрібні сходові огорожі з металу?

Сходові огорожі в першу чергу служать для захисту людей від падіння, і тільки потім варто обумовлювати їх дизайнерські й естетичні властивості. Але варто пам’ятати, що огорожі з металу не тільки надійно захищають від падіння, але і прекрасно вписуються в різні інтер’єри, відмінно пропускають світло, мають широке розмаїття матеріалів і форм, а також довгий термін використання.

Як обрати матеріал для сходових металевих огорож?

При виборі матеріалу слід враховувати те, де саме будуть встановлені ​​сходи. Якщо мова йде про використання всередині будинку або квартири, то до матеріалів менше вимог. Але, якщо сходи встановлюватимуться назовні будинку, то в першу чергу слід звернути увагу на стійкі до корозійних процесів матеріали, такі як нержавіюча сталь.

Які бувають сходові огорожі?

Сходові огорожі з металу характеризуються неймовірним різноманітністю форм, матеріалів і способів виробництва. Це можуть бути зварні або ковані конструкції, конструкції на основі труб і фітингів, ливарні і комбіновані конструкції.

Що потрібно враховувати при монтажі сходових огорож?

В першу чергу на розмір огорож впливає зріст людей, які будуть користуватися сходами, в середньому виготовляють огорожу 90 см у висоту. Робоче навантаження перил повинне бути досить великим, як правило — не менше 100 кілограм на квадратний метр. Якщо ширина сходинок перевищує 1 метр, то слід встановлювати поручні з обох сторін сходів.

Більше про виробництво сходових металевих огорож і їх монтаж можна дізнатися, звернувшись до фахівців нашої компанії.