Облицювальні панелі для ліфтів

Автор: shatolamatДата: 06/07/2020

Фахівці компанії Stalone готові виконати різні виду послуг з металообробки з гарантією якості і дотриманням усіх термінів. У нашій роботі велике значення має функціональна складова продукції, ми виготовляємо металовироби з урахуванням того, в яких умовах вони згодом будуть використовуватися.

Так, якщо мова йде про виготовлення металовиробів для інтер’єру, зокрема – для оформлення ліфтів, то ми враховуємо два основні чинники: зносостійкість і естетизм.

Під зносостійкістю ми маємо на увазі ту обставину, що ліфтами в багатоквартирних будинках постійно користується велика кількість людей. Тому облицювальні портали для ліфтів ми виробляємо з тільки високоякісних матеріалів.

Під естетизмом ми маємо на увазі ту обставину, що оформлення кожного об’єкта проводиться з урахуванням зміни самого ліфта, а також стилю внутрішнього оздоблення інтер’єру.

На стику факторів функціональності і зовнішньої привабливості лежить ще одна технологія, яку ми часто застосовуємо в своїй роботі – порошкове фарбування металів. Вона дозволяє убезпечити елементи облицювання від механічних пошкоджень і, в той же час, надати їм практично будь-який колір і рівень гладкості поверхні.