«Я хочу це» або як замовити виріб у нас?

Автор: shatolamatДата: 09/07/2020

Не варто стримувати свою фантазію, метал — це той матеріал, який дозволяє виробляти з нього вироби практично будь-якої форми, конфігурації, складності і призначення. Тому, якщо у вас виникла потреба в якому-небудь металовиробів, звертайтеся до нас.

Якщо мова йде про металовиробів, який ви вигадали, то наші фахівці допоможуть на підставі ваших слів намалювати креслення, зробити макет, підібрати відповідні матеріали, визначитися з розмірами, а також з технологією виробництва. Ми втілимо вашу ідею в життя.

Якщо ж креслення металовиробу у вас вже є, то ви також можете звернутися до нас. Ми в обов’язковому порядку перевіримо всі дані і підберемо оптимальну технологію виробництва, з гарантією якості і точності.

Якщо ж ви побачили на фотографії в мережі металовиріб, який вам сподобалося, наприклад металеві меблі або елементи декору інтер’єру з металу, то надсилайте нам фотографію. Наші фахівці на підставі цього фото зроблять всі розрахунки, намалюють креслення, врахують ваші побажання відносно матеріалів і розмірів, і виготовлять виріб для вас.

Компанія Stalone не ускладнювати роботу, ми прагнемо оптимізувати всі процеси і зробити обслуговування для наших клієнтів комфортним і результативним.