Технології перфорації металу

Автор: shatolamatДата: 11/09/2020

У попередньому матеріалі ми описували доцільність перфорації металу, а в цьому мова піде про доступні технології, які дозволяють отримати перфоровані листи різного призначення і якості.

Перфорація за допомогою діропробивного пресу:

Серед різних технологій перфорації металу, цей метод вважається найбільш економічним. Так як можна швидко отримати велику кількість отворів по всій ширині металевого листа. Цей метод характеризується тільки одним умовним недоліком: можна отримати отвори тільки стандартної форми.

Координатне перебивання:

Якщо виникає необхідність отримати перфорований лист з різними за діаметром отворами або ж з отворами, які розташовувалися б по листу не рівномірно, то краще вдатися до технології координатного перебивання. Ця технологія більш варіативна, але і більш трудомістка.

Лазерна перфорація металу:

Нанесення отворів за допомогою лазера є найбільш сучасною, варіативною і перспективною технологією. В даному випадку можна отримати дуже точні отвори будь-якої форми і розташування, також даний процес високо автоматизований — можна гарантувати точність і швидкість виконання замовлення.