торговое оборудование производство торгового оборудования

Виробництво торгового устаткування

Автор: shatolamatДата: 17/12/2020

Компанія Stalone виробляє широкий спектр металовиробів, в тому числі ми спеціалізуємося на виготовленні торгового обладнання.

Який матеріал краще вибрати для торгового обладнання?

Найчастішим матеріалом, який використовується для виготовлення торгового обладнання, наприклад стелажів, залишається алюміній. Його достоїнства очевидні:

алюміній досить легкий метал, що значно зменшує вагу конструкції;

– алюміній також і  міцний метал, здатний витримати досить велике навантаження;

– важливо відзначити, що торгове обладнання з металу виглядає естетично і привабливо, що важливо в питанні облаштування торгової площі;

– наступним найважливішою перевагою алюмінію є довгий термін його корисної експлуатації.

Чому краще замовити торгове обладнання?

Зараз на ринку є величезна кількість вже готового (стандартного) торгового обладнання, проте воно не завжди вписується в інтер’єр магазину, часто не відповідає розмірам приміщення і позбавлене індивідуального дизайнерського рішення. У той час, як дизайн інтер’єру набуває все більшого значення і підвищує конкурентоспроможність.

Що ж стосується технології виробництва торгового обладнання, то тут важливо враховувати не тільки якість готового матеріалу, а й точність вимірів, а також швидкість виконання замовлення. Зі свого боку компанія Stalone гарантує дотримання всіх домовленостей — ми не змусимо вас чекати, бо розуміємо, наскільки важлива в бізнесі точність.