Лазерная резка титана - металлообработка титана - обработка титана - плазменная резка металла - лазерная резка металла

Лазерне різання титану

Автор: shatolamatДата: 11/01/2021

Титан є одним з найміцніших металів в світі, тому до питань його обробки слід ставитися дуже уважно. Успіх багато в чому залежить від того наскільки правильно була підібрана технологія.

Застосування плазмового різання щодо обробки титану не завжди виявляється ефективним, так як не можна використовувати суміші, які містять азот або водень. Крім того, важливо пам’ятати, що плазмова різка титану доступна лише в тому випадку, коли мова йде про листи невеликої товщини.

На практиці найчастіше різання титану виконують із застосуванням технології лазерного різання. Так як вона дозволяє мінімізувати нагрів заготовки в місці різу, а також забезпечує високоякісний розріз і мінімальну кількість відходів від виробництва.

Якість лазерного різання титану безпосередньо залежить від устаткування і професіоналізму працівників. Компанія Stalone має в своєму арсеналі високоточне обладнання і працює тільки з професіоналами своєї справи, тому ми можемо гарантувати якість різання титану та інших матеріалів. Звернувшись до нас, ви отримаєте стовідсотковий результат і точне дотримання всіх термінів. Замовити послуги лазерного різання титану можна зателефонувавши за номерами, що вказані на сайті.