лазерная резка - гидроабразивная резка - резка цветного металла - подбор технологии резки металла

Різання кольорових металів: без нагріву

Автор: shatolamatДата: 27/01/2021

У попередньому матеріалі ми розглядали параметри, на які слід звернути увагу при виборі технології різання кольорових металів. Нагадаємо: товщина листа, можливість нагріву, економічні параметри. Так, при невеликій товщині листа, з урахуванням допустимості нагріву, слід обрати технологію саме лазерного різання кольорових металів. Але, що ж робити, якщо нагрівання заготовки не є бажаним?

Завдання: Розглянемо задачу, при якій необхідно здійснити різання кольорового металу без нагрівання.

Рішення: Якщо вирішальним параметром є відсутність нагріву, то оптимальний вибір – гідроабразивне різання. Тут слід зробити застереження, що дана технологія відмінно підходить для обробки листів кольорових металів товщиною від 0,1 мм і до 3 мм. В такому випадку можна буде говорити про високі параметри точності, які не поступляться аналогічним параметрам при здійсненні лазерного різання. Практично єдиним недоліком цієї технології будуть економічні показники.

Звертайтеся за консультацією за телефонами, які вказані на сайті, і фахівці компанії Stalone нададуть вам вичерпну інформацію з питань металообробки та допоможуть вирішити завдання будь-якої складності.