лазерная резка металла - резка металла - выбор технологии резки металла

Різання кольорових металів: точність

Автор: shatolamatДата: 25/01/2021

Підбір правильної технології різання металу починається з визначення ключових параметрів і ступеня їх важливості при виконанні того чи іншого завдання. У розрахунок необхідно брати: тип металу, товщину матеріалу, вимоги до точності різу, допустимість або неприпустимість нагрівання, економічну ефективність.

Завдання: У цьому матеріалі ми розглянемо задачу з виконання різання металу, де найважливішим показником є точність різу. При цьому товщина листа не перевищує 3 мм, а параметр нагріву не має значення.

Рішення: Забезпечити точний різ при виготовленні досить складних фігурних заготовок з кольорового металу можна завдяки застосуванню технології лазерного різання металу. Дана технологія відмінно зарекомендувала себе в роботі з листами металу невеликої товщини (0,1 мм – 3 мм). При цьому важливо відзначити, що при лазерному різанні металу відбувається точковий нагрів заготовки в місці різу. Тому такий варіант вирішення завдання підійде лише в тому випадку, якщо нагрів є припустимим.

Про те, яку технологію слід застосувати в тому випадку, якщо нагрів все ж не бажаний, читайте в нашому наступному матеріалі або телефонуйте за телефонами, які вказані на сайті. Фахівці нашої компанії можуть проконсультувати з усіх питань, пов’язаних з металообробкою, а також підібрати для вас оптимальну технологію.