перфорация металла - перфорированній металл

Технології перфорації металу

Автор: shatolamatДата: 15/02/2021

Компанія Stalone надає різні послуги з металообробки. В тому числі, ми надаємо послуги з перфорації металу. На сьогоднішній день доступні чотири технології перфорації металу, кожна з яких має і свої переваги, і свої недоліки.

Технологія точного пробивання базується на використанні спеціального обладнання (верстатів). Вона дозволяє отримувати отвори правильної форми, але головною її перевагою є можливість застосування для практично будь-яких матеріалів будь-якої товщини.

Ще однією технологією перфорації металу є свердління, при якому отвори виходять в наслідок просвердлювання металу. Головною перевагою цієї технології є те, що її можна застосовувати для листів великої товщини.

Також перфорацію металу можна здійснювати на спеціальних пробивних пресах. Тут важливо відзначити, що в даному випадку виключається деформація заготовки в процесі виробництва.

Щодо нової і однією з найбільш затребуваних технологій перфорації металу є лазерна перфорація. Про неї ми детальніше поговоримо в нашому наступному матеріалі.

Замовити послугу і дізнатися більше про всі тонкощі виробничого процесу можна зателефонувавши за телефонами, які вказані на нашому сайті. Будемо раді співпраці!