мангалы- производство мангалов - купить мангал - заказать мангал - мангал из нержавеющей стали

Виготовлення мангалів на замовлення

Автор: shatolamatДата: 13/05/2021

Літній сезон ось-ось почнеться. І вже пора подумати про те, як облаштувати дачу і відпочинок. Компанія Stalone може стати вашим помічником і партнером в облаштуванні затишного куточка відпочинку.

Ми спеціалізуємося на металообробці, а також на виробництві різних виробів з металу. У довгому переліку наших металовиробів ви можете знайти і металеві сходи, і різні огорожі, і оригінальні меблі з металу, і, звичайно ж, мангали – обов’язковий атрибут літнього відпочинку на природі.

Найпопулярнішими і найзручнішими є мангали, виготовлені з листової сталі. Переваги цих конструкцій очевидні: легкість і транспортабельність, швидка збірка і розбирання, а також, що не менш важливо, ціна.

Крім того, мангали з нержавіючої сталі стійкі до корозійних процесів і практично не піддаються деформації.

Серед недоліків мангалів з нержавіючої сталі найчастіше називають їх недовговічність. Вважаються, що стінки мангала, виготовлені з тонких листів сталі, швидко прогорають і виріб не зможе служити довго. Але ми гарантуємо вам, що наші мангали, товщина стінок яких становить не менше 3 мм, навіть при інтенсивному використанні прослужать близько 10 років.