Нові технології: рідини для знежирення металу

Автор: shatolamatДата: 17/05/2021

Великі компанії по всьому світу вже почали реагувати на світову політичну установку – треба жити екологічніше. Тому по багатьох напрямків сьогодні ведуться масштабні і дорогі дослідження, результатами яких стануть нові технології. Компанія Stalone стежить за розвитком нових технологій і підтримує політику дбайливого ставлення до планети.

Вражаючі результати вже сьогодні показує екологічна технологія очищення поверхні металовиробів із застосуванням пари. Для її реалізації використовуються спеціальні рідини, які мають відносно низьку температуру кипіння і в’язкість, завдяки чому можуть з успіхом використовуватися навіть при роботі з металовиробами складної конфігурації.

Безумовною перевагою таких рідин є те, що вони здатні видалити практично будь-яке забруднення і при цьому не здійснюють шкідливого впливу на навколишнє середовище.

Очищаючі рідини для парового знежирення стали безпечним, стійким і економічним варіантом. Більшість з них розроблено на основі озонобезпечної формули з низьким вмістом летких органічних сполук. Крім того, ці очищаючі рідини в майбутньому зможуть витіснити з виробничого процесу застарілі хлоровані і бромовані розчинники, які завдають непоправної шкоди ґрунтовим водам і якості повітря.

Детальніше про інші переваги технології читайте в наступному матеріалі.