Властивості екологічних рідин для очищення металовиробів

Автор: shatolamatДата: 20/05/2021

У попередній статті ми розглядали нову технологію очищення металовиробів, що базується на використанні пари унікальних очисних рідин. Сьогодні ми продовжимо аналіз цієї технології і зосередимо свою увагу на тих екологічних перевагах, які можна отримати завдяки цій інновації.

Отже, перше, що розглядає кожен виробник – безпека роботи персоналу. І тут аналітики відзначають, що негативний вплив на працівників підприємства при використанні нових очисних рідин в достатній мірі мінімізованим. Але на цьому гарні новини не закінчуються.

Якщо на підприємствах буде застосовуватися технологія парового очищення металовиробів, то це істотно знизить споживання енергії. Велика кількість сучасних очисних рідин мають нижчу температуру кипіння і теплоту випаровування. Це знижує кількість енергії, необхідної для нагрівання рідини в паровому знежирювачі. У свою чергу, це призводить до зниження споживання палива, зниження викиду вуглекислого і парникових газів.

Крім того, для виробництва сучасних очисних рідин не потрібно використовувати воду, таким чином заощаджується і цей цінний ресурс.