лазерная резка - резка металла - волоконный лазер

Можливості волоконного лазера

Автор: shatolamatДата: 15/07/2021

Різання металу є одним з провідних напрямків в роботі нашої компанії, тому ми постійно відстежуємо новинки техніки і аналізуємо ті можливості, які з’являються завдяки вдосконаленню технологій.

У нашому минулому матеріалі ми вже частково торкнулися теми використання волоконного лазера для різання металу. Але давайте детальніше проаналізуємо, які ж можливості є у виробників, які використовують це обладнання.

Перше, що слід відзначити, так це швидкість. Волоконні лазери значно спрощують і прискорюють процес різання металу, завдяки чому значно підвищується також і ефективність виробничих процесів.

Крім того, технологія дозволяє виконувати різання по дуже складному контуру, практично будь-який візерунок різання можна реалізувати. При цьому зберігається неймовірно висока точність різу.

І, звичайно ж, радує розмах варіації використання матеріалу. Волоконні лазери дозволяють виконувати різання найширшого спектру металів: практично всі види сталі (вуглецева, легована, нержавіюча), титан, алюміній, мідь, латунь і багато іншого.

Якщо вам необхідно виконати роботи з різання металу, телефонуйте прямо зараз, адже наші фахівці знають про різанні металу все або майже все.