плазменная резка - услуги плазменной резки - плазменная резка киев - металлообработка - услуги по металлообработке

Трохи про безпеку при плазмовому різанні

Автор: shatolamatДата: 16/08/2021

Ми в компанії Stalone намагаємося завжди пам’ятати про безпеку і запобіжні заходи. Ясна річ, що безперервний і налагоджений виробничий процес періодично притупляє увагу працівників, тому дуже важливо нагадувати собі і іншим про ті заходи безпеки, якими ніколи не можна нехтувати.

Не дарма кажуть, що всі правила техніки безпеки написані кров’ю. Ми ні в якому разі не хочемо допустити навіть незначних травм на виробництві, тому дотримуємося наступним норм:

Спецодяг – це не тільки красиво. Робота в безпосередній близькості з плазмовим різаком кратно підвищує ризик опіків. Тому працівники повинні дотримуватися дистанції, а також носити спецодяг пошитий з нелегкозаймистих матеріалів.

Кишені не для мотлоху. У кишенях спецодягу забороняється носити будь-які легкозаймисті предмети або матеріали.

Виробничі аксесуари: окуляри. Ніхто не застрахований від потрапляння іскри в очі, щоб не ризикувати кожен працівник повинен носити спеціальні окуляри під час роботи за верстатом плазмового різання.

Виробничі аксесуари: беруші. Ще одним аксесуаром є беруші, які захищають слух від зайвого шуму, підвищують концентрацію, знижують дратівливість і втому.