металлообработка - услуги по меиталлообработке - плазменная резка - услуги по металлообработке в киеве

Обладнання для плазмового різання: на що звертати увагу?

Автор: shatolamatДата: 30/08/2021

Якісна металообробка залежить від кількох складових, не останню роль тут грає фактор обладнання. У цій статті ми хотіли б написати про декілька моментів, на які ми, в компанії Stalone, завжди звертаємо увагу.

Купівля обладнання, а тим більше такого дорогого, як обладнання для плазмового різання – це завжди важливий крок. Тому слід зважити співвідношення ціна-якість, де якість все ж має бути на першому місці. Ми розуміємо, що наших клієнтів цікавить саме якість різу, тому намагаємося перевіряти можливості обладнання не тільки на папері, а й на практиці.

Відносно якості також важливим параметром є варіативность. Тобто обладнання повинне підходити для роботи з листами металу різної товщини, тому ми завжди аналізуємо параметр стандартного ходу.

На якість металообробки впливатиме також і якість роботи персоналу, якому має бути зручно і комфортно виконувати певний набір дій. Тому, перш ніж купити обладнання, ми перевіряємо співвідношення його розмірів і нашого виробничого цеху. Переконуємося в тому, що не тільки машинам, а й людям буде місце.

І нарешті – техніка безпеки. Це найважливіша умова гарної роботи, про яку, ми завжди пам’ятаємо. Тому на старті перевіряємо характеристики безпеки, переконуємося, що є кнопка аварійного виключень і інші необхідні елементи.