металлообработка - удаление заусениц - металлообрабюотка в Киеве

Видалення задирок в металообробці

Автор: shatolamatДата: 26/08/2021

Кожному клієнту важливо отримати гарантовано якісний металовиріб або послугу з обробки металу. Але іноді технології не дозволяють працювати з певними видами металу без невеликих похибок, таких як задирки. В такому випадку слід вдатися до додаткової обробки заготовки: видалення задирок.

Технічно, операції з видалення задирок можна робити або вручну, або з застосуванням автоматизованих систем. І, ясна річ, другий варіант обробки буде і більш якісним, і швидшим.

Видалення задирок має величезне значення, якщо замовник планує використовувати металовиріб в тих галузях, де кожен міліметр грає суттєву роль. Так, додаткова обробка підвищує собівартість, але це не привід відмовлятися від операції, якщо вона критично важлива.

Ще однією стороною, яка теж зацікавлена ​​в гладких різах без задирок є сам виробник. Нерівні краї можуть стати причиною виробничих травм, тому краще, якщо всі деталі і металовироби будуть ідеальними.

І, звичайно ж, має значення і естетична сторона питання: металовироби без задирок, подряпин або вм’ятин мають набагато більш привабливий вигляд.