вальцовка металла - гибка металла - услуги по металлообработке - металлообработка

Переваги тандемних листозгинальних пресів

Автор: shatolamatДата: 30/09/2021

Компанія Stalone надає велику кількість послуг з металообробки, в тому числі ми спеціалізуємося і на вальцюванні, гнутті, металу. На сьогоднішній день доступною для застосування є технологія гнуття листового металу з використанням тандемних листозгинальних пресів. У чому ж полягають основні переваги цього обладнання? – на це питання ми спробуємо відповісти в цьому матеріалі.

Висока продуктивність. Швидкість і продуктивність – дуже важливі параметри виробництва. Тандемні листозгинальні преси дозволяють значно збільшити обидва цих показника і до того ж забезпечити серійність виробництва.

Простота управління. Використання тандемних листозгинальних пресів дозволяє не тільки здійснювати повний контроль, але також і використовувати один загальний контролер ЧПУ.

Варіативність. Велика перевага даного обладнання полягає в тому, що його можна використовувати повністю, даючи максимальне навантаження, але також кожен листозгинальний прес можна використовувати і окремо.

Отримати професійну консультацію і замовити послугу згинання металу можна зателефонувавши за телефонами, які вказані на сайті. Наша компанія гарантує високу якість послуг і точне дотримання термінів.