плазменная резка- плазменная резка киев - услуги плазменной резки - плазменная резка металла - металлообработка

Застосування плазмового різання

Автор: shatolamatДата: 23/09/2021

На нашому сайті ви знайдете чималу кількість статей, присвячених процесу плазмового різання. У тому числі ми докладно розглядали етапність і варіативність процесів плазмового різання. Сьогодні настав час поговорити про те, до яких же матеріалів можна, а до яких не можна застосовувати дану технологію.

Оскільки в процесі плазмового різання використовуються переносні плазмові дуги, його використання обмежується різанням тільки матеріалів, які є електропровідними. Однак воно підходить для широкого спектру металів, в тому числі:

– Конструкційна сталь

– Нелегована, низьколегована і високолегована сталь

– Алюміній

– Плаковані металеві пластини

Плазмове різання також може використовуватися для обробки таких матеріалів, як мідь, латунь, титан і чавун, хоча деякі з їх температур плавлення можуть виявитися проблематичними для отримання високоякісного різання кромки. Залежно від технічних характеристик верстата для плазмового різання і матеріалу заготовки, процес дозволяє різати матеріал товщиною від 0,5 мм до 180 мм.

Більш детальну і прикладну інформацію щодо процесу плазмового різання можна отримати у наших фахівців – телефонуйте за телефонами, вказаними на сайті.